Sponsoren

Sponsoren van de MDC

Om de MDC te organiseren steunen wij als overkoepelende organisatie zwaar op de vele vrijwilligers van de organiserende mountainbike verenigingen en stichtingen. Dat zijn Bikepark Groningen, Licht Verzet, SFA Bikepark en Bikepark Spaarnwoude en organisatie Gulbergen 24 uurs.

Daarnaast maakt de MDC gebruik van sponsoren om van elk evenement een nog groter succes te maken. Op deze pagina stellen we onze sponsoren graag aan jullie voor!

Onze sponsoren maken de MDC mooier, wij zijn ze daar dankbaar voor.

Thanks for the support!

Magura is leverancier van remsystemen, schokbrekers, voorvorken en droppers voor bikes en dit topmateriaal wordt bij XC, enduro  en downhill veel toegepast.
www.magura.com

bikeplanet (1)

Bikeplanet laat bergen ontstaan, om te biken en door te biken.

www.bikeplanet.nl

gravity-supplies

“Passie voor board sports”, dat is waar Gravity Supplies voor staat. Samen met het team willen we heel Nederland, het liefst de hele wereld, laten boarden. Dit bereiken we door ons assortiment op een overzichtelijke manier aan te bieden zowel online als in onze winkel in Groningen. Iedereen binnen Gravity Supplies heeft affiniteit met één of meerdere boardsports. Zo weten we zeker dat er altijd een specialist klaar staat met een gepast antwoord op je vraag. We helpen je dan ook graag met het kiezen van het juiste longboard, mountainboard, bescherming of kleding.

www.gravitysupplies.com

iljahuner

Actiefotograaf die hofleverancier is van de MDC, ’that says it all’

www.iljahuner.com