Sponsoren

Sponsoren van de MDC

Om de MDC te organiseren steunen wij als overkoepelende organisatie zwaar op de vele vrijwilligers van de organiserende mountainbike verenigingen en stichtingen. Dit jaar zijn dat Bikepark Groningen, Licht Verzet, SFA Bikepark en Bikepark Spaarnwoude.

Daarnaast maakt de MDC gebruik van sponsoren om van elk evenement een nog groter succes te maken. Op deze pagina stellen we onze sponsoren graag aan jullie voor!

Onze sponsoren maken de MDC mooier, wij zijn ze daar dankbaar voor.

Thanks for the support!

 

polygon

Polygon’s fietsen zijn zorgvuldig ontworpen en geproduceerd met behulp van een team van wereldklasse. Zij werken met ingenieurs, industrieel ontwerpers, creatieve denkers en fietsers van over de hele wereld. Zij streven er constant naar om mountainbikes met een fris, authentiek design en met mondiale relevantie te creëren. Daarom ontwerpen, vervaardigen, en bouwen zij de fietsen geheel in eigen beheer, wat resulteert in fietsen van hoge kwaliteit, en met de beste afmontage mogelijk, ongeacht wat voor fietser je bent. Om deze kwaliteit te behalen wordt een geavanceerd productieproces gewerkt. Strenge controles in alle productie stadia zorgen dat elke fiets aan de Polygon standaard voldoet.
De “Flagship” mountainbikes zijn de Collosus DH9 Downhill en de Collosus N9. De Collosus DH9 is een ultiem “Downhill Winning Machine”, getest en bewezen op meerdere prestigieuze UCI World Cup Downhill wedstrijden door een aantal wereldkampioenen uit het Polygon UR Team. Met de Polygon Collosus DH9 heeft Kurt Sorge, een van de beroemdste freeriders in de wereld, de 2015 Red Bull Rampage gewonnen.

www.polygonbikes.nl

 

 

bikeplanet (1)

Bikeplanet laat bergen ontstaan, om te biken en door te biken.

www.bikeplanet.nl

 

jeep

Feel free, feel Jeep

Bezoek de webshop op www.jeep.nl

 

 

vee

VEE Tire Co maakt perfecte banden voor alle mountainbikes of het nu voor de street, XC, Enduro, Freeride of Downhill sport is. Take yourself further.

www.veetireco.com

 

maathout

Zoek jij een creatieve timmerman? Bij Herman Budding ben je aan het juiste adres om interieur en tuinmeubelen op maat te laten maken of wanneer er timmerwerk te doen is. Hij maakt alles van hout wat je wenst, zelfs in combinatie met metaal! De MDC Hot Seat is een voorbeeldje van zijn werk.

Persoonlijke benadering, creativiteit, vakmanschap en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding zijn belangrijke kenmerken in zijn werk.

www.maathout.nl

 

gravity-supplies

“Passie voor board sports”, dat is waar Gravity Supplies voor staat. Samen met het team willen we heel Nederland, het liefst de hele wereld, laten boarden. Dit bereiken we door ons assortiment op een overzichtelijke manier aan te bieden zowel online als in onze winkel in Groningen. Iedereen binnen Gravity Supplies heeft affiniteit met één of meerdere boardsports. Zo weten we zeker dat er altijd een specialist klaar staat met een gepast antwoord op je vraag. We helpen je dan ook graag met het kiezen van het juiste longboard, mountainboard, bescherming of kleding.

www.gravitysupplies.com

 

iljahuner

Actiefotograaf die hofleverancier is van de MDC, ‘that says it all’

www.iljahuner.com

 

 

Terra cotta sportprijzeniljahuner

Terra Cotta voor al uw sportprijzen

Terra cotta sportprijzen