Race

Groningen

Van: zondag 10 juni 2018 om 09:00
Tot: zondag 10 juni 2018 om 17:30
Deelname: € 15,-
Plaatsen: 110

info@bikepark.nl
06-17848736
https://www.facebook.com/bikeparkgroningen

Inschrijvingen zijn gesloten

Voor de negende keer organiseert Bikepark Groningen een wedstrijd voor de Mini Downhill Cup. We hebben natuurlijk weer nieuwe obstakels gebouwd en meerdere uitdagende lijnen uitgedacht, zoals jullie op ons Facebook kunnen zien. Dat wordt voor ons nog lastig om de mooiste wedstrijdlijn eruit te vissen. De ideeën zijn er wel. Het zal sowieso weer een spectaculaire race worden!

Accommodatie
Het Bikepark is gelegen aan de ringweg van Groningen bij recreatiegebied Kardinge nabij het Kardingeplein. Gemakkelijk te vinden, daar dit de enige echte heuvel is in de wijde omgeving! Wij hopen jullie allemaal te zien bij de tweede MDC wedstrijd van 2018!
Tijdens het evenement kan je, zoals gebruikelijk, bij de bar voor onze container terecht voor frisdrank en hamburgers. Uit de boxen zal weer lekkere muziek klinken en onze welbekende Bernhard zal het spektakel weer met vlijmscherp commentaar aan elkaar lullen. We dagen deelnemers uit om (bvk registrerende) snelheidsmeter te gebruiken. We zijn benieuwd of deelnemers de 50 km/h van onze locals op het snelste stuk weten te kloppen.

Neem gerust je pop-up tent mee en zet deze op het veld. Plek genoeg. Bij het Bikepark is een (gratis) camperplaats waar je met een camper prima kunt overnachten.

Op zaterdag 9  juni zullen wij nog bezig zijn met de laatste voorbereidingen aan de track, maar het Bikepark is dan wel gewoon, zoals altijd, open. Mogelijk komt er in het rennerskwartier een mobiele werkplaats. Dus als je moet sleutelen en je kunt het zelf niet oplossen weet je waar je evt hulp kunt krijgen.

Inschrijven
Er zijn 100 startplaatsen te vergeven. Een (voor)inschrijving wordt definitief op het moment dat €15 is ontvangen op rekening NL08RABO0114366985 tnv Stichting Bikepark Groningen te Groningen, onder vermelding van: MDC Groningen 10 juni en je naam.

Met een KNWU licentie of KNWU basislidmaatschap van 2018 krijg je €2,50 korting. Vermeld bij betaling dan ook je KNWU lidnummer en breng je pasje mee naar de inschrijving.

De voorinschrijving sluit uiterlijk 8 juni. De inschrijflijst heeft 110 plaatsen maar alleen de eerste 100 die voorinschrijven en betalen zijn verzekerd van deelname. Let op: Het betalingsmoment bepaalt de volgorde op de deelnamelijst. Voorinschrijvers die als 100e of later betalen komen op de reservelijst.

Groningen is voor sommige deelnemers een eind rijden. Mocht je onderweg zijn, maar de deadline van 10 uur (net) niet halen, bel dan met 06-17848736. Wij zorgen ervoor dat je dan wel op de deelnemerslijst geplaatst wordt.

Betaling later dan 8 juni betekent een verhoging van de deelnamekosten met €2,50.

Helpers gevraagd
Vanaf woensdag 6 juni beginnen we met de track en de lijnen. Hulp daarbij is van harte welkom. Wij zijn met acht en daarom is iedereen die ons helpt bij de organisatie en opbouw een meer dan welkome steun. Als je helpt kun je ook mooi de track vooraf verkennen met je bike om op de wedstrijd een scherpere tijd uit de klok te persen. Zowel voor de opbouw als de dag zelf (baancommissarissen) zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Wil jij of je partner, oom of tante etc ons helpen (met enkele uurtjes zijn we al blij) met het organiseren van dit mooie evenement? Kom je dus kijken naar een vriend of familielid? Versterk dan ons team! Dank namens de Bikepark Groningen crew. Meld aub je beschikbaarheid bij Wouter Hoek door een SMS of Whatsappje te sturen naar 06-17848736

Tijdschema
09:00 - 10:00  Inschrijving & trackwalk
(10.00-10.30)  Voorinschrijving gesloten, bijschrijvers van de reservelijst kunnen inschrijven
10:00 - 12:00  Training
12:00 - 12:15  Track gesloten
12:15 - 14:00  1e race run
14:00 - 15:00  Training
15:00 - 15:15  Track gesloten
15:15 - 17:00  2e race run
17:15 - 17:30  15 dagsnelsten doen de SUPERRUN!
ca 17:35          Prijsuitreiking ter plaatse

Categorieën, tevens volgorde runs
- Jeugd (jongens en meisjes): 8 t/m 12 jaar
- Meisjes en Dames: 13 jaar en ouder
- Junioren jongens: 13 t/m 17 jaar
- Masters: 31 jaar en ouder
- Heren: 18 t/m 30 jaar

Geen restitutie. Na inschrijving en ontvangst van het inschrijfgeld bestaat geen mogelijkheid tot restitutie van het inschrijfgeld. Deelnamebewijzen mogen overgedragen worden aan een ander persoon mits de organisatie daarover uiterlijk een week voor de wedstrijddag wordt geïnformeerd.

Deelnemers (59)

Marcel Hilberts
Rene van Esdonk
Julio Noordhuis
Jim Boomkens
Robin Thiesen
Wolter Wolters
Leon Haijkers
Dzintra Cibulska
Travis Jansen
Tim van Esch
Cyclo Sophia (Sebas) Haaker
Ben Flaton
Filip Petrovic
Luuk Cadee
Malik Elmans
Timo Wagenaar Hummelinck
Martijn Verhoog
Agnes Hegger
Frank Hemmekam
Luuk Budding
Filip Cernak
Youri Louwes
Paul Bergman
Taylor Budden
Jan Rameau
R.M. Mulder
Sem Putter
Edwin van de Haar
Enzo Planting
Jeffrey Leijten
Jeff Stolk
Thijs van Gremberghe
Viggo Bom
Joey van Veghel
Bas Bannink
Kyra Hendriksen
Jan-Willem Hendriksen
Maura Jansen
Michael Fonseca Graca
Wessel Groothuis
Quinten Somsen
Thirza Somsen
Tymo Somsen
Ramon Kroon
Jessy Giling
Wilco Mulder
Sabrina Beekvelt
Derk Terbeek
Friso Nienhaus
Jasper Schoen
Henk Jan Lammersen
Marloes Pijnenburg
Kevin Dinga
Barry Rokven
Bram Tiesters
Victor Tiesters
Hannes Peeters
Dies Moelker
Luca Lang