Race

Montferland

Van: zondag 3 september 2017 om 09:00
Tot: zondag 3 september 2017 om 17:00
Deelname: € 15,-
Plaatsen: 110

info@freerideachterhoek.nl/
06 47 474 312
www.freerideachterhoek.nl/

Inschrijvingen zijn gesloten

Stichting Freeride Achterhoek (SFA) Bikepark organiseert dit jaar zijn vijfde wedstrijd voor de MDC. Met de ervaren crew van het bikepark staat SFA garant voor een spectaculaire track op de mooie Hettenheuvel, met zijn 96 meter, de hoogste in het Montferlandse bos!

We can't wait!

Het is uniek dat SFA dit weer met Natuurmonumenten heeft weten te regelen. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar Support4 nature. Don’t destroy what you came to enjoy!

De track gaat ten opzichte van vorig jaar weer herkenning bieden voor die eerder hebben deelgenomen maar er komen weer aanpassingen omdat de boswachter akkoord is met afwijkingen van de eerdere track. Het wordt daarom technischer met meer berms, switchbacks en speedbumps. Dus bereid je voor op een technisch geheel met natuurlijk ook meerdere lekkere jumps.
De track is niet permanent en wordt speciaal voor dit evenement opgebouwd, je kunt er dus niet vooraf oefenen (en graag vooral ook niet achteraf!!). Deze pop-up eigenschap maakt de deelname wel voor iedereen uitdagend en verrassend.

De track is gelegen aan de Zeddamseweg tussen Kilder en Zeddam (vanaf A18 afslag 2 naar Kilder en Zeddam. In Kilder neem je de rotonde rechtdoor, de Zeddamseweg op. Dan na ca. 1500m (staat met bordjes aangegeven) is rechts de parkeerplaats, in de buurt van de finish van de track.

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de 2e minidownhillcup wedstrijd van 2017 waar we na afloop de dagwinnaars zullen huldigen!

Accommodatie
Aan de voet van de track is de verzorgingspost. Dus als je moet sleutelen en je kunt het zelf niet oplossen weet je waar je hulp kunt krijgen van bevriende bikers. We streven ernaar daar ook een hapje en drankje te kunnen aanbieden. Nabij is

Inschrijving
Er zijn 100 startplaatsen te vergeven. Een (voor)inschrijving wordt definitief op het moment dat €15 is ontvangen op rekening NL02RABO0137285477 tnv Stichting Freeride Achterhoek te Doetinchem, onder vermelding van: MDC Montferland 3 sept en je naam.

Met een KNWU licentie of KNWU basislidmaatschap van 2017 krijg je €2,50 korting. Vermeld bij betaling dan je KNWU nr en breng dit bewijs mee naar de inschrijving.

De voorinschrijving sluit 29 aug. De inschrijflijst heeft 110 plaatsen maar alleen de eerste 100 die voorinschrijven en betalen zijn verzekerd van deelname. Let op: Het betalingsmoment bepaalt de volgorde op de deelnamelijst. Voorinschrijvers die als 100e of later betalen komen op de reservelijst. Als daar aanleiding voor is komt onderstaand regelmatig de stand inschrijvingen en betaalstatus van deelnemers.

De betaling van een deelnemer die zich op de wedstrijddag niet voor 10.00u meldt vervalt aan de wedstrijdorganisatie, de inschrijving wordt geschrapt en de plaats wordt beschikbaar gesteld voor iemand van de reservelijst, of indien die lijst leeg is een bijschrijver. In de week voor de wedstrijddag krijgt iedereen informatie over zijn deelname en plaats op de deelnemers-/reservelijst.

Betaling later dan 29 aug betekent een verhoging van de deelnamekosten met €2,50.

Restitutie
Na inschrijving en ontvangst van het inschrijfgeld bestaat geen mogelijkheid tot retourneren van het inschrijfgeld.
Deelnamebewijzen mag je overdragen aan een ander persoon mits de organisatie daarover uiterlijk een week voor de wedstrijddag wordt geïnformeerd.

Komt een reservelijster uiteindelijk niet voor een van de 85 startplaatsen in aanmerking, krijgt hij/zij zijn/haar geld teruggestort.

Tijdschema
09:00 - 10:00 Inschrijving & trackwalk
(10.00-10.30) Voorinschrijving gesloten, bijschrijvers van de reservelijst kunnen inschrijven
10:00 - 12:00 Training
12:00 - 12:15 Track gesloten
12:15 - 14:00 1e race run
14:00 - 15:00 Training
15:00 - 15:15 Track gesloten
15:15 - 17:00 2e race run
17:15 - 17:30 15 dagsnelsten doen de SUPERRUN!
ca 17:45 Prijsuitreiking ter plaatse

Categorieën, tevens volgorde runs
- Jeugd (jongens en meisjes): 8 t/m 12 jaar
- Meisjes en Dames: 13 jaar en ouder
- Junioren jongens: 13 t/m 17 jaar
- Masters: 31 jaar en ouder
- Heren: 18 t/m 30 jaar

Deelnemers (51)

Karl Croonen
Leon Jansen
Joey van Veghel
Alex van Gelderen
Mirko Hendriksen
Kyra Hendriksen
Robbert Crommentuyn
Andre Schilf
Leon Haijkers
Willem van Lieshout
Wolter Wolters
Luuk Budding
Malik Elmans
Martijn van Breda
Rene Steenge
Joris Wolthers
Cyclo Sophia (Sebas) Haaker
Sem Putter
Stephanie van Maarschalkerweerd
Jessy Giling
Kay Huisman
Tijn van Seijen
Chantal Bron
Guido Vinke
Daan van Baar
Guido Tops
Sander Koers
Casimir Thijssen
Tim van Esch
Thijn Jacobs
Wouter van der Leeuw
Martijn Verhoog
Anne Jan Abma
Krijn Sanders
Brian Provoost
Mike Reinalda
Bas Bannink
Jasper Schoen
Jesse de Graven
Jelmer Pietersma
Ton Kaarsgaren
Adam Nemeth
Renee Petiet
Finn Canton
Henk van Paassen
Dennis de Vries
Thijs van Gremberghe
Jan Rameau
Walter Devilee
Jean-Pierre van den Akker
Remco Coumans