Race

Groningen

Van: zondag 18 juni 2017 om 09:00
Tot: zondag 18 juni 2017 om 17:30
Deelname: € 15,-
Plaatsen: 100

info@bikepark.nl
06-17848736
https://www.facebook.com/bikeparkgroningen

Inschrijvingen zijn gesloten

Voor de achtste keer organiseert Bikepark Groningen een wedstrijd voor de Mini Downhill Cup. We hebben weer nieuwe dingen en lijnen gebouwd, zoals jullie op ons Facebook kunnen zien, dat wordt voor ons nog lastig om de mooiste wedstrijdlijn eruit te vissen. De ideeën zijn er wel. Het zal sowieso weer een spectaculaire race worden!

Accommodatie
Het Bikepark is gelegen aan de ringweg van Groningen bij recreatiegebied Kardinge nabij het Kardingeplein. Gemakkelijk te vinden, daar dit het enige hoogteverschil is in de provincie! Gebruik niet het adres wat Google aangeeft. Dan kom je in de tuin van de ex-voorzitter. Wij hopen jullie allemaal te zien bij de eerste minidownhillcup wedstrijd van 2017!Tijdens het evenement kan je, zoals gebruikelijk, bij de bar voor onze container terecht voor frisdrank en hamburgers. Uit de boxen zal weer lekkere muziek klinken en onze welbekende Bernhard zal het spektakel weer met vlijmscherp commentaar aaneen lullen. Neem gerust je pop-up tent mee en zet deze op het veld. Plek genoeg. Bij het Bikepark is een (gratis) camperplaats. Op zaterdag 11  juni zullen wij nog bezig zijn met de laatste voorbereidingen aan de track, maar het Bikepark is dan wel gewoon, zoals altijd, open. Mogelijk komt er in het rennerskwartier een mobiele werkplaats. Dus als je moet sleutelen en je kunt het zelf niet oplossen weet je waar je evt hulp kunt krijgen.

Inschrijven
Er zijn 100 startplaatsen te vergeven. Een (voor)inschrijving wordt definitief op het moment dat €15 is ontvangen op rekening NL08RABO0114366985 tnv Stichting Bikepark Groningen te Groningen, onder vermelding van: MDC Groningen 18 juni en je naam.

Met een KNWU licentie of KNWU basislidmaatschap van 2017 krijg je €2,50 korting. Vermeld bij betaling dan ook je KNWU nr en breng dit bewijs mee naar de inschrijving.

De voorinschrijving sluit 14 juni. De inschrijflijst heeft 110 plaatsen maar alleen de eerste 100 die voorinschrijven en betalen zijn verzekerd van deelname. Let op: Het betalingsmoment bepaalt de volgorde op de deelnamelijst. Voorinschrijvers die als 100e of later betalen komen op de reservelijst. Onderstaand wordt regelmatig de stand inschrijvingen en betaalstatus van deelnemers weergegeven.

De betaling van een deelnemer die zich op de wedstrijddag niet voor 10.00u meldt vervalt aan de wedstrijdorganisatie, de inschrijving wordt geschrapt en de plaats wordt beschikbaar gesteld voor iemand van de reservelijst, of indien die lijst leeg is een bijschrijver. Groningen is voor sommige deelnemers ver weg. Mocht je onderweg zijn, maar de deadline van 10 uur (net) niet halen, bel dan met 06-17848736. Wij zorgen ervoor dat je dan wel op de deelnemerslijst geplaatst wordt. In de week voor de wedstrijddag krijgt iedereen informatie over zijn deelname en plaats op de deelnemers-/reservelijst.

Betaling later dan 14 juni betekent een verhoging van de deelnamekosten met €2,50.

Geen restitutie. Na inschrijving en ontvangst van het inschrijfgeld bestaat geen mogelijkheid tot retourneren van het inschrijfgeld.

Deelnamebewijzen mogen overgedragen worden aan een ander persoon mits de organisatie daarover uiterlijk een week voor de wedstrijddag wordt geïnformeerd.

Komt een reservelijster uiteindelijk niet voor een van de startplaatsen in aanmerking, krijgt hij/zij zijn/haar geld teruggestort.

Tijdschema
09:00 - 10:00  Inschrijving & trackwalk
(10.00-10.30)  Voorinschrijving gesloten, bijschrijvers en van de reservelijst kunnen inschrijven
10:00 - 12:00  Training
12:00 - 12:15  Track gesloten
12:15 - 13:45  1e race run
13:45 - 14:45  Training
14:45 - 15:00  Track gesloten
15:00 - 16:30  2e race run
16:45 - 17:00  15 dagsnelsten doen de SUPERRUN!
ca 17:05          Prijsuitreiking ter plaatse

Categorieën, tevens volgorde runs
- Jeugd (jongens en meisjes): 8 t/m 12 jaar
- Junioren jongens: 13 t/m 17 jaar
- Meisjes en Dames: 13 jaar en ouder
- Masters: 31 jaar en ouder
- Heren: 18 t/m 30 jaar

Deelnemers (57)

Cyclo Sophia (Sebas) Haaker
Wolter Wolters
Ben Flaton
Leon Haijkers
Sake van der Leeuw
Lars Lopulalan
Luuk Budding
Chantal Bron
Jim van Dijk
Leon Jansen
Ton Kaarsgaren
Travis Jansen
Marc Jansen
Agnes Hegger
Malik Elmans
Joris Wolthers
Thijs van Gremberghe
Rene Steenge
Henri de Lange
Martijn van Breda
Dies Moelker
Petra van Ginneken
Ramon Kroon
Martijn Verhoog
R.M. Mulder
Andre Schilf
Arthur Hommersen
Wout Neefjes
Daan van Dijken
Sander Koers
David Deryck
Joey van Veghel
Jelmer Pietersma
Juriaan van der Flier
Daan van Baar
Guido Vinke
Jessy Giling
Jeff van Oostrom
Adam Nemeth
Simon Klaassen
Jan Schlopker
Julio Noordhuis
Krijn Sanders
Karin Sluijsmans
Manon van de Sande
Daniel Prijkel
Bas Bannink
Kyra Hendriksen
Mirko Hendriksen
Jordy Lesimanuaja
Karl Croonen
Filip Cernak
Tim van Esch
Mike Reinalda
Martijn Steenbok
Nangko Verboon
Thijn Jacobs